August 8, 2022 11:04 am

7 SMUKKE OG NEMME STUEPLANTER

Det er ikke særlig svært at passe planter, du skal bare vide, hvilke behov din plante har. Lyder det stadig ret kompliceret, og vil du gerne have nogle tips til stueplanter, der ikke er for svære at passe? Her er 7 nemme stueplanter, der burde gøre tricket. Så du kan endelig starte din egen byjungle.

1. Sansevieria
Vidste du, at Sansevieria Kirkii i 2009 blev kåret som årets plante for studerende? Sansevieria’en udholdt den værste vanrøgt og overlevede! Så Sansevieria eller dametunge kan ikke mangle på vores liste over nemme stueplanter, og du behøver næppe at bekymre dig om den. Faktisk kan denne stueplante om vinteren endda klare sig op til 8 uger uden vand! Dametungen overlever både i lys og skygge og vokser meget langsomt, så du behøver sjældent at ompotte den. Det eneste, som Sansevieria ikke kan tåle, er for meget vand.

2. Monstera eller hulplante
Huleplanten eller Monstera Deliciosa er en af de mest populære stueplanter i øjeblikket. Og med god grund: Hulplanten har store, hjerteformede blade, der kan blive op til 45 cm lange! Efterhånden som Monstera bliver ældre, får den flere hak og huller. Denne plante er et ægte blikfang i dit interiør. Desuden er den nem at passe, og den vokser meget hurtigt. Hvert nyt skud producerer et nyt, og før du ved af det, har du seks nye blade. Den nemme Monstera er den ideelle stueplante til din byjungle, som du skal starte. Placer planten på et lyst sted, men ikke i direkte sollys.

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.