August 8, 2022 9:54 am

HØST OG TØRRING AF HVIDLØG

Høst af hvidløg
Hvidløg modner normalt i juli eller august. Det er bedst selv at vurdere, hvornår du skal høste. Bliver bladene gule, og begynder stænglen at hænge? Derefter kan løgplanterne ryddes med blade og det hele.

Tørring af hvidløg
Det er nu bedst at lade løgene tørre, inden de opbevares. Hvordan du gør det, er op til dig, men vi vil ikke afholde dig fra at læse dette fra læseren Mariëtte Paardkooper: “Jeg hængte min første hvidløgsafgrøde til tørre på tørresnoren i mit skur, fordi der var et godt træk. Næste gang håber jeg at kunne høste endnu større løg.

Plantede du ingen hvidløg sidste år? Du kan plante nye løg fra september. Hvordan du gør det, og hvor du kan købe løg, kan du læse i denne artikel om dyrkning af hvidløg.

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.